Konstpaus or whatever they call it

31.05.2014 kl. 19:41

 

Avhandlingen inlämnad och godkänd. Nya jobbet rullar på och blir vardag. Klär mig i svart, inreder i vitt och dricker för mycket prosecco (likt alltid). Funderar på att återuppliva bloggen - rätt snart i varje fall.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Kom igen Ellu! Saknar ditt bloggande ;) Eller så borde jag kanske bara följa dig på instagram... (ÅÅ den som hade en smartphone, men än mår jag bäst old school, kanske därför jag tog bort min fb och föredrar bloggar framför annat :P). Hoppas allt är bra med dig iaf :) Kram!
Matilda08.10.14 kl. 12:00

 

SoMe Content Producer and International Marketing student who collects cocktail dresses and dreams about expensive design chairs.


 

eleonorelundell@gmail.com

 

 

 

Follow on Bloglovin