London, my Love.

17.03.2014 kl. 19:46

 

För en vecka sedan kom jag hem från mitt käraste London. Faller för staden lite mer varje gång jag besöker den. Precis som alla andra gånger tar det ont i mig både att vistas och lämna staden. En kärleksaffär som kommer att räcka livet ut.


Det bästa med den här resan var nog att både jag och min parter in crime Malin varit i London förr. Så vi bara hängde, utforskade nya områden och besökte ställen vi redan besökt och gillat.

Nu tänkte jag lista mina bästa London-tips för den som vill lära känna London utöver det vanliga.

 

1. Ta tuben/bussen till Warwick Avenue för att besöka Londons "Little Venice". Gå längs kanalen till Regents Park vidare till Primrose Hill och Camden Market för att äta (finns en massa streetfood att välja på). Den här promenaden är så underbar att man bara vill skita i allt hemma och flytta till London - kosta vad det kosta vill.

 

2. Två gallerier jag tycker väldigt mycket om i London är Saatchi Gallery och V&A. Gratis inträde till båda!

 

3. SUSHI SAMBA! Känslan att dricka vin 250 meter över London. Det finns ingenting som beskriver den känslan. Typ extremlycka blandat med ångest.

 

4. Ta tuben/bussen till Hammersmith. Gå längs med Thames så långt du/ni vill. Stanna för att dricka kaffe/öl eller äta. Finns en massa mysiga ställen längs med ån.


5. Holland Park. Det här är nästan ett elakt tips. Området kring Holland Park och själva parken är bara helt orealistiskt. Som att leva i en jäkla dröm. En dag mina vänner... bor jag här.

 

<3

 

Ska försöka samla alla mina London-tips i det här inlägget. Så det kanske dyker upp fler vartefter.

 

Mera tips:

Angel: Ta tuben/bussen till Angel och fira fredag&lördag. Har så himla många fina minnen från det här området. Speciellt puben "The Bull" håller jag nära hjärtat. Överkomliga priser, mysig inredning och så spelar de soul.

Brick Lane: världens sunkigaste bagel shop som serverar bästa lax bageln & vege pizzan finns på Brick Lane.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

SoMe Content Producer and International Marketing student who collects cocktail dresses and dreams about expensive design chairs.


 

eleonorelundell@gmail.com

 

 

 

Follow on Bloglovin