I hemmet, köket och garderoben

03.03.2014 kl. 19:46

 

Som jag tidigare nämnt så vill min systemkamera inte riktigt längre. Snart i sex år har den stackaren orkat med resor, efterfester och hårda slag mot golv. Tack.

Här kommer ett gäng med mobilbilder i stället. En lite sammanfattning om vad som händer i mitt hem, vad jag pysslar med i köket och hur det går med att inte köpa nya kläder.

 

Min gråa vägg blev pricking och så har jag tränat på att måla med vattenfärg. Det börjar ta sig.

 

Köpte sjuktsnygga skor i andrahand och grävde fram gamla klädesplagg jag totalt glömt bort. Det är hemskt jobbigt med shoppingen nu. Att inte köpa nya kläder är riktigt svårt, speciellt när alla fina vårplagg hänger framme i varje klädaffär man passerar.

 

Fiberhusk har hittat hem till mitt kök. Har börjat använda mjöl gjort av kokos, solrosfrön, kikärter och typ allt som går att mixa. Ibland blir det jättebra ibland jättedåligt. Jag provar mig fram. Sen har jag trixat lite mer i min lilla etta. Pallarna målade jag med överlopps målfärg som blivit kvar från i sommar.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

SoMe Content Producer and International Marketing student who collects cocktail dresses and dreams about expensive design chairs.


 

eleonorelundell@gmail.com

 

 

 

Follow on Bloglovin