Estetiskt, ekologiskt & ekonomiskt!

26.02.2014 kl. 15:09

 

glitter_gra_1

Förra nyåret bestämde jag mig för att lämna bort kött och minska på mejeriprodukter och sädesslag. Året 2014 har jag inlett med att endast handla kläder i andra hand (förutom strumpor, strumpbyxor och underkläder).

 

glitterandsilver

Hittills har det gått rätt bra... tidskrävande och absolut inte det lättaste. Har blivit tvungen att tänka om en del. Eftersom att man sällan hittar p r e c i s det man letar efter måste man tänka mera långsiktigt och fråga sig själv om plagget:

1. "passar min stil"

2. "fungerar plagget ännu om ett halv år då jag kan börja använda plagget"

Herregud som jag har velat när jag vridit och vänt på plagg!

 

svart_vaska_1

På det här sättet har jag undvikit att göra mindre lyckade köp. Eftersom att jag är en modenörd och klädknarkare har andrahands handlandet gjort det avsevärt lättare att inte spendera rysliga mängder pengar.

Två månader down. Får se hur det utvecklas.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

SoMe Content Producer and International Marketing student who collects cocktail dresses and dreams about expensive design chairs.


 

eleonorelundell@gmail.com

 

 

 

Follow on Bloglovin