Kokosbröd med solrosfröröra

25.02.2014 kl. 18:37

 

kokosbrod_delux

På den senaste tiden har mitt matintresse växt mega, superduper mycket! Tänker jämt på att prova och trixa nya grejer när det gäller mat. Vet inte om det beror på att jag e g e n t l i g e n borde skriva på min avhandling, eller på någonting helt annat. Förhoppningsvis det senare.

Hursom - gjorde ett bröd på kokosmjöl, solrosfrön, sesamförn, fiberhusk, ägg, vatten och kryddor. Så sjukt gott! Solrosfröröran är gjort på (surprise, surprise) solrosfrön, olivolja, vitlök, citron, peppar och salt.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Åh, låter gott.
Nån dag skall jag också ta mig i kragen och göra ett liknande bröd.
Malloh25.02.14 kl. 20:00
Ouiii! Det ÄR sjuktgott. :)
26.02.14 16:19

 

SoMe Content Producer and International Marketing student who collects cocktail dresses and dreams about expensive design chairs.


 

eleonorelundell@gmail.com

 

 

 

Follow on Bloglovin