Sista av 2013

03.01.2014 kl. 13:05

 

Nu kommer det ett gäng med instagrambilder igen. Min kamera har gett upp typ helt, och det känns bara frustrerande att fota med den. Det är troligen därför jag inte är allt för aktiv här - brist på bra material helt enkelt.

Hur som, tänker jag i varje fall nu sammanfatta det allra sista på mitt 2013. 2013 har varit ett bra år för mig, även om mycket av min tid har gått åt att komma ifatt studierna jag missat och få ihop min ekonomi efter London. Det har varit tungt, men jag har hittat så jävla rätt nu.

2013 har också varit året då jag äntligen bytte huvudämne. Nu får jag skriva och läsa om ett ämne som ligger så nära hjärtat att det ibland blir till och med jobbigt. Förra året var året jag fick jobba inom marknadsföring också, och herregud flera gånger om, jag har hittat rätt!

Även om 2013 mest handlade om studier och jobb har jag lyckats vara kär hela två gånger. Vilket är ungefär det underligaste som har hänt mig. Fast det inte gick riktigt rätt första gången så kändes det inte alls så tungt som det brukar. Kanske jag helt enkelt är mera mottaglig för sådan kärlek när jag hittat så himla rätt i mig själv. Klyschigt - jag vet.

För övrigt har jag inte ätit kött på ett år (äter fortfarande skaldjur och fisk) vilket också har varit ett av de bästa besluten jag gjort. Jag har hittat en lägenhet som känns som ett riktigt hem även om den är hemskt liten och jag känner för första gången i mitt liv att saker ordnar sig bara man har tålamod och ork.

2013 har kanske inte varit det roligaste året i mitt liv, men det är i varje fall ett år som har visat resultat och det känns ganska så fantastiskt nu i efterhand.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

SoMe Content Producer and International Marketing student who collects cocktail dresses and dreams about expensive design chairs.


 

eleonorelundell@gmail.com

 

 

 

Follow on Bloglovin