London Lördag

23.09.2012 kl. 11:49
Nu har jag varit över tre veckor i London (kan ni fatta!). Min tredje lördag i London började med frukost tillsammans med min flatmate Pat (som dessutom kokade kaffe och diskade). Har kanske världens underbaraste flatmates. Lucky me.

Lagade mig i ordning och gick ut på dejt med min nya hemstad.

camden_4 Den här lördagen tappade jag bort mig i Camden. Camden som är känt för sin krimskrams marknad, men som egentligen är så mycket mera än så.

camden_3 Om man går lite längre än till marknaden kommer man till pastellfärgade hus. Gata efter gata.

camden_1
camden_2
camden_6
Ja, som ni ser. Det ser ut som godis. Överdoserade med kaffe och bara gick gata upp och ner.

towerhill_3 Tills det var dags för lunch. Absoluta favorit lunchstället är takeaway och äta vid Thames. Här brukar vi på jobbet i bland sitta och äta vår lunch.

towerhill_"
towerhill_1 Gick tillbaka hem över Tower Bridge. Nu är det gjort. prelondonnight Fixade mig i ordning och mötte upp Jenny här.

Idag skall jag dö i min säng. Titta på någon riktigt svensk film (ni vet, typ Wallander eller Beck), äta frukost i sängen och skype med mormor (♥!).
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Hej älskling, hoppas du trivs och lever loppan i London! Vad jobbar du med? Här hemma sitter jag och tittar på regnet som bäst. Kanske lite som England. Fast ni verkar ha det rätt så skönt där än. Puss på dig! Hälsningar från mig.
Emm23.09.12 kl. 13:25
Hello Love, jag trivs bra och lever loppan på veckosluten. På veckorna jobbar jag som Sales & Key Account Manager på Scan Magazine. Ja, här har det varit riktigt ruskigt väder igår och idag. Fast det är ganska varmt ännu och jag klarar mig med en tunn jacka. Ibland utan jacka alls. PUSS och fy vad jag saknar dig!
24.09.12 10:56
förstår inte varför världen inte har mer pastellfärgade hus.
vague illusions23.09.12 kl. 15:58
Ja, jag förstår inte heller !
24.09.12 10:56
Du ser så lycklig ut vännen. Saknar dej
Oonis23.09.12 kl. 20:06
Lördags lycka i London. Jag saknar dig också. Hemskt mycket. Önskar att alla kunde flytta hit med mig. ♥
24.09.12 10:57

 

SoMe Content Producer and International Marketing student who collects cocktail dresses and dreams about expensive design chairs.


 

eleonorelundell@gmail.com

 

 

 

Follow on Bloglovin