I hemmet, köket och garderoben

 

Som jag tidigare nämnt så vill min systemkamera inte riktigt längre. Snart i sex år har den stackaren orkat med resor, efterfester och hårda slag mot golv. Tack.

Här kommer ett gäng med mobilbilder i stället. En lite sammanfattning om vad som händer i mitt hem, vad jag pysslar med i köket och hur det går med att inte köpa nya kläder.

 

Min gråa vägg blev pricking och så har jag tränat på att måla med vattenfärg. Det börjar ta sig.

 

Köpte sjuktsnygga skor i andrahand och grävde fram gamla klädesplagg jag totalt glömt bort. Det är hemskt jobbigt med shoppingen nu. Att inte köpa nya kläder är riktigt svårt, speciellt när alla fina vårplagg hänger framme i varje klädaffär man passerar.

 

Fiberhusk har hittat hem till mitt kök. Har börjat använda mjöl gjort av kokos, solrosfrön, kikärter och typ allt som går att mixa. Ibland blir det jättebra ibland jättedåligt. Jag provar mig fram. Sen har jag trixat lite mer i min lilla etta. Pallarna målade jag med överlopps målfärg som blivit kvar från i sommar.

03.03.2014 kl. 19:46

Estetiskt, ekologiskt & ekonomiskt!

 

glitter_gra_1

Förra nyåret bestämde jag mig för att lämna bort kött och minska på mejeriprodukter och sädesslag. Året 2014 har jag inlett med att endast handla kläder i andra hand (förutom strumpor, strumpbyxor och underkläder).

 

glitterandsilver

Hittills har det gått rätt bra... tidskrävande och absolut inte det lättaste. Har blivit tvungen att tänka om en del. Eftersom att man sällan hittar p r e c i s det man letar efter måste man tänka mera långsiktigt och fråga sig själv om plagget:

1. "passar min stil"

2. "fungerar plagget ännu om ett halv år då jag kan börja använda plagget"

Herregud som jag har velat när jag vridit och vänt på plagg!

 

svart_vaska_1

På det här sättet har jag undvikit att göra mindre lyckade köp. Eftersom att jag är en modenörd och klädknarkare har andrahands handlandet gjort det avsevärt lättare att inte spendera rysliga mängder pengar.

Två månader down. Får se hur det utvecklas.

26.02.2014 kl. 15:09

 

SoMe Content Producer and International Marketing student who collects cocktail dresses and dreams about expensive design chairs.


 

eleonorelundell@gmail.com

 

 

 

Follow on Bloglovin