Konstpaus or whatever they call it

 

Avhandlingen inlämnad och godkänd. Nya jobbet rullar på och blir vardag. Klär mig i svart, inreder i vitt och dricker för mycket prosecco (likt alltid). Funderar på att återuppliva bloggen - rätt snart i varje fall.

31.05.2014 kl. 19:41

Problem Cage Light

 

 

En längre tid har jag funderat både på en lampa vid sängen och en på eller vid arbetsbordet. Det har varit aningen knepigt eftersom att det hänger både i mitt stora rum och i hallen en kristallkrona. Mitt problem har alltså varit att hitta belysning som matchar till och som jag med min studiebudget har råd med.

Nu hittade jag de här, vilka passar perfekt in med både kristallkronorna och kökslampan som alltså också är en "cage light". Problemet är bara att välja färg. Önskar att det skulle finnas ett grått alternativ. Så alla gråa tips tas emot hörni! Hälsningar från first world problems.

27.03.2014 kl. 07:50

I hemmet, köket och garderoben

 

Som jag tidigare nämnt så vill min systemkamera inte riktigt längre. Snart i sex år har den stackaren orkat med resor, efterfester och hårda slag mot golv. Tack.

Här kommer ett gäng med mobilbilder i stället. En lite sammanfattning om vad som händer i mitt hem, vad jag pysslar med i köket och hur det går med att inte köpa nya kläder.

 

Min gråa vägg blev pricking och så har jag tränat på att måla med vattenfärg. Det börjar ta sig.

 

Köpte sjuktsnygga skor i andrahand och grävde fram gamla klädesplagg jag totalt glömt bort. Det är hemskt jobbigt med shoppingen nu. Att inte köpa nya kläder är riktigt svårt, speciellt när alla fina vårplagg hänger framme i varje klädaffär man passerar.

 

Fiberhusk har hittat hem till mitt kök. Har börjat använda mjöl gjort av kokos, solrosfrön, kikärter och typ allt som går att mixa. Ibland blir det jättebra ibland jättedåligt. Jag provar mig fram. Sen har jag trixat lite mer i min lilla etta. Pallarna målade jag med överlopps målfärg som blivit kvar från i sommar.

03.03.2014 kl. 19:46

Cirka tjugofem kvadrat

 

tradgardsgatan_4

Halsar kaffe och skriver min kandidatavhandling. Eller det är vad jag borde göra. Plötsligt får man för sig andra viktiga grejer som t.ex. städa, inreda om, fotografera, kolla livsviktiga serier och boka flyg till London. (Ja! Jag åker i mars.)

11.01.2014 kl. 13:41

 

SoMe Content Producer and International Marketing student who collects cocktail dresses and dreams about expensive design chairs.


 

eleonorelundell@gmail.com

 

 

 

Follow on Bloglovin